Produktkategori
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>

Rostfritt stål Square Bar

Rostfritt stål Square Bar

Vår leverans av rostfri fyrkantsrör kommer i både kall dragna och heta rullade skick. De flesta av våra square bar produkter 3″ och under är kallt dras, även om det kan vara varmvalsat. Kall dragna ba

Features

Inom dessa världen berömda rostfritt square bar tillverkare är CHUANGYI den mest tillförlitliga. Välkommen till grossist billiga rostfri fyrkantsrör, rostfritt stål bar lager från vår fabrik.

Vår leverans av rostfri fyrkantsrör kommer i både kall dragna och heta rullade skick. De flesta av våra square bar produkter 3″ och under är kallt dras, även om det kan vara varmvalsat. Kall dragna bar är glansigare utseende och har en tolerans som liknar hot valsade materialet som är oftast överdimensionerad. De flesta av våra square bar levereras i 12' random längder men kan skäras till storlek för order.

Tillgängliga stål betyg: 304L, 316L, 303, 17-4, 416 och mer!
Vi kommer att anpassade såg klipp till längden och säljer mindre än fulla längder i vissa storlekar.
Polering finns tillgängligt.

Hot Tags: rostfritt stål fyrkantig bar, rostfria fyrkantiga rör, rostfritt stål bar lager tillverkare, factory, Billigt
Relaterade produkter
E-mail to us
Om du har någon förfrågan om offert eller samarbete, är du välkommen att maila oss eller Använd formuläret förfrågan nedan. Våra säljare kommer att kontakta dig inom 24 timmar. Tack för ditt intresse för våra produkter.
Produktkategori
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal Products Co., Ltd