Nyheter
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Hem > Nyheter > Innehåll

Rostfritt ståltrådsrev S Reason

Chuangyi Metal Products Co., Ltd | Updated: Jul 14, 2017

Korrekt användning av rostfritt ståltråd är att säkerställa att livslängden för den viktiga garantin, rostfritt ståltråd och i den praktiska applikationsprocessen, rostfritt ståltrådsling på grund av operatörens slarvhet inte finns någon standardoperation orsakad av Användning av trådlina utmattning, vilket medför en viss säkerhetsrisk. Här, Chuang Yi för alla att summera de två följande anledningarna.

Den första är böjning av trötthet, rostfritt ståltråd repetitionellt genom rostfritt ståltrådskiva, remskivan eller rullskrapan, många böjningar, rostfritt ståltrådslåda som lätt gör ståltråd utmattning, sänkning av segern, vilket leder till bruten tråd. Och trötthet trasig tråd uppträder i den hårdaste böjningen av ytterledningen. Normalt innebär utseendet på utmattningsbruten tråd att rostfritt ståltråden redan ligger nära den sena användningen. Resultaten visar att böjningsutmattningslängden hos rostfritt ståltråd är nära relaterat till D / d-förhållandet (dvs. förhållandet mellan diameterens D och rullens diameter), rostfritt ståltråd faktor och repstrukturen är nära besläktade.

Den andra är spänningar, spänningar och vibrationer som orsakas av trötthet, rostfritt ståltråd av rostfritt stål i början och bromsens början, buntad ståltråd före och efter belastningen, kommer dragspänningen att orsaka metallmattning. Dessutom är rostfritt ståltråd ofta föremål för snedvridning och vibrationer är också orsaken till trötthet. Principen om trötthetsskada är under påverkan av stress, den första fina ståltrådsytan på grund av en mängd glidning för att bilda den initiala sprickan, rostfritt ståltråd och sedan spricka spets under verkan av skjuvspänning upprepad plastisk deformation, så att spricka utbredning tills frakturen. Dess utmattning orsakad av den trasiga tråden är vanligtvis platt, mestadels i trådens yta och mycket regelbunden.

Transport: Lasttråg kan användas för att bära repkabelhål eller stålrör i axelhålet, då repspännen i båda ändarna av röret är förbjuden från den höga direktvalsen, rostfritt ståltrådsband måste du använda övergångsstegbrädan sakta glida ner eller med en kranhängning, måste markhanteringen, om du behöver pry bära, inte direkt snurra ytan av repet, för att inte orsaka att ytan på repet som krossar långdistanstransport måste täcka locket, rostfritt ståltrådsledning för att förhindra påverkan av regn som orsakas av korrosion.

Daglig lagring: Lagring av rostfritt ståltråd, Rostfritt ståltrådsled ska placeras i ett ventilerat och torrt rum för att förhindra direkt solljus och varmluftbaktillning. som måste vara på utsidan, bör placeras på den högre marken, täckt med regnskydd. Rostfritt ståltrådsband Placera marken över den allmänna höjden på 300 mm eller mer.

Och som ett lyfttång, om de hängande föremålen stannar i luften, kan du inte använda envägs runt linan, eftersom trådtråden har sin egen tendens att lossa och vända, rostfritt ståltrådsband det kommer att göra föremål i luftrotationen,

Används som kabeltov, rostfritt ståltrådspåpa används det endast för spänning, kan välja envägs runt linan. bära belastningen av lasttråd, det bästa valet av metalltråd, eftersom det är bättre påverkadeffekten.


Produktkategori
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal Products Co., Ltd