Nyheter
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Hem > Nyheter > Innehåll

Rostfri ståltrådskvalitetsprestanda

Chuangyi Metal Products Co., Ltd | Updated: Aug 04, 2017

Vid framställning av rostfritt ståltråd, rostfritt ståltråd är efterdeformationen ett mycket viktigt steg efter det att deformationen är repet eller repet av rostfritt stål ur munstycket efter deformationen av deformationen av deformationen för att ytterligare deformation. På detta sätt kan du få rostfria ståltrådar med bättre prestanda utan att du också ökar rostfritt ståltrådsstruktur av det kompakta, raka vertikala rostfria ståltråget och rostfritt ståltrådytans släta och sålunda högkvalitativa prestanda.

Efter deformationen av repet, huvudsakligen trycket av tråden efter repet genom flerkanals vertikal och horisontell deformation av valsen för upprepad böjning.

Rostfritt ståltråd efter deformationen, Rostfritt ståltrådsband i tillägg till trycket i rostfritt ståltråd efter flerkanals vertikal horisontell tryckrulleböjning, men även rostfritt ståltrådsband genom ett par rattar, det kan spela en kompression, limningseffekt.

Under de senaste åren, med den ökande nivån av Kinas industriella och högteknologiska kontinuerlig forskning och utveckling, utvidgas tillämpningsområdet för rostfritt ståltråd successivt och utvidgas. Rostfritt ståltråd I många industrier bytte rostfritt ståltråd gradvis kolvstålstrålen som en viktig utrustning för konstruktion. Nedan Yasheng till alla talar specifikt om tillämpningen av rostfritt ståltråd.

1, i kemisk industri, gödsel, rostfritt stål Wire Rope kemiska fiber och annan industriell utrustning transformation, uppdatering utrustning på användning av rostfritt ståltråd;

2, tillämpningen av ett brett spektrum av rostfritt stålelektroder och ett stort antal komponenter av rostfritt stål, fjädrar, kontakter etc. som används i rostfritt ståltråd;

3, elektrifierade lokomotiv, kraftledningar på ringarna, rostfritt ståltrådspärrhake och kompensationshjulstillverkning av trådtråd, dessa är rostfria ståltrådar som ska utvecklas.

4, har tidigare använt ett mycket brett sortiment av industriella nylonnätverk, och nu har en betydande del av rostfritt ståltråden ersatts. Rostfritt ståltrådsband Som den inhemska professionella tillverkningen av rostfria ståltrådstillverkare har rostfritt ståltrådsapplikationer varit inblandade i järnvägs elektrifiering, dekorationsindustri, kabelindustri, fiskeindustri, Rostfri ståltråds bil- och motorcykelindustri och andra sektorer.

Med processen med kontinuerlig mognad och stabilitet, är rostfritt ståltråd gradvis till människors dagliga liv i alla områden av penetration.Stainless Steel Wire Rope Från Kinas nuvarande ekonomiska utveckling av den övergripande situationen kommer den framtida tillämpningen av rostfritt ståltråd fortsätta att bygga ut. Yasheng huvudsakliga produkter av rostfritt ståltråd, belagda nylontrådar, skyddande skyddsnät med trådtråd och andra produkter, rostfritt ståltråd och utmärkt kvalitet, utmärkt prestanda

Rostfritt ståltråd i lyftområdet har också en viktig tillämpning, men i allmänhet ser vi scenen i rostfria ståltrådsapplikationer är komplementära med vissa tillbehör, rostfritt ståltrådtrådtråd och tillbehör i kontakt med slitage hur man löser det?

Rostfritt stål för alla att reda ut några praktiska tips, vi tar en titt på:

Metod ett: Ta en lång längd av repet, båda ändarna av användningen av repkortet är robust, så att kroken och vajern röra på roten från en rot i tre. Efter att ha tillagt krok- och trådtråden, kan du använda rostfritt ståltrådsband för att minska konflikten mellan de två, slitage, som är användbar för att förlänga livslängden på kroken och vajern.

Metod två: Du kan också ta ett långt stålrör, beroende på att vajerns form kommer att sättas i vajern. Så att stålrör och tillbehör utseende kontakt, spela underhållstillbehör och trådtråd är inte effekten av slitage. Hölje kan också använda annan information, Rostfritt ståltrådslåda, såsom tjock gummislang, stålslang med högtrycksslang.

Ovannämnda två metoder är inte svåra att genomföra. Rostfritt ståltråd kan hjälpa till att minska slitage mellan rostfritt ståltråd och tillbehör. Wear är en av de främsta orsakerna till bortskaffandet av rostfritt ståltråd, vilket minskar slitage, rostfritt ståltråd och tror att livslängden kan utökas mycket.


Produktkategori
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal Products Co., Ltd