Nyheter
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Hem > Nyheter > Innehåll

Rostfritt ståltråd av servicelivet

Chuangyi Metal Products Co., Ltd | Updated: Jul 28, 2017

Människor som använder rostfritt ståltråd, rostfritt ståltrådspåpa är det största hoppet så mycket som möjligt för att förlänga livet för rostfritt ståltråd, men ljuset är inte, men först och främst för att förstå vilka faktorer som påverkar livet av rostfritt ståltråd för att förskriva rätt medicin. Vid den dagliga inspektionen av rostfritt ståltråd måste vi noggrant uppmärksamma användningen av rostfritt ståltrådstillstånd, rostfritt ståltråd för att skydda mot fenomenet elastisk reduktion. I vissa fall (vanligtvis relaterat till arbetsmiljön) kommer kabelnets elasticitet att minskas avsevärt, och om du fortsätter att använda operationen kommer det att medföra många säkerhetsrisker.

1, produktionsprocessen. Rostfritt ståltråd är tillverkat av ett antal rostfria ståltrådar, färdig produkt, rostfritt ståltråd och vridning av kvaliteten på processen bestämmer kvaliteten på rostfritt ståltråd. Den rostfria ståltråden är vanligtvis varmvalsad från högkvalitativ stålgöt till en cirkel med mindre diameter, och sedan efter upprepad kalldrasning från diametern av rostfritt ståltråd. Rostfritt ståltråd Om kvaliteten på rostfritt ståltråd och vridprocessen inte kan garanteras, är det nödvändigt att minska livslängden för rostfritt ståltråd. Därför måste rostfritt ståltrådar i produktionsprocessen först se till att kvaliteten på rostfritt ståltrådar och vrid processen, så i grunden för att säkerställa kvaliteten på rostfritt ståltråd för att förlänga livslängden för rostfritt ståltråd.

2, ha på sig. Slitaget är uppdelat i yttre slitage och inre slitage. Externt slitage är huvudsakligen under användningen av rostfritt ståltråd och repet golv och andra föremål som orsakas av ytkontakt, så det faktiska arbetet ska vara på det vanliga rostfritt ståltråget ned för att undvika Unilateral slitage, rostfritt ståltråd Rope så långt som möjligt för att göra hela rostfritt ståltrådslitage. Bär den rostfria ståltrådsdiametern smal, minskar brytningsbelastningen. Internt slitage är främst rostfritt ståltråd genom rullen eller remskivan när belastningen huvudsakligen pressas på sidan av rostfritt ståltov och på grund av böjning av rostfritt ståltråd, rostfritt ståltråd mellan olika ståltråd mellan kraften, rostfritt ståltrådsband mellan aktierna och ökningen av kraften mellan aktierna, så att det inre slitage av rostfritt ståltråd, när det frekventa arbetet med koncentrationen av kraft, så att den inre brutna tråden. Wear kraftigt minskat livet för Senyuan rostfritt ståltråd.

3, trasig tråd. Bruten tråd av rostfritt stål är uppdelad i användningen av trasig tråd och användningen av trasig tråd, så "kolgruvsäkerhetsbestämmelser" ger rostfritt ståltråd i suspensionen före och vid användning av monofilamentprestanda. Används av rostfritt ståltråd, eftersom rostfritt ståltråd repas i skivan eller rullar runt lindningen, många böjningar, lätt att göra ståltråd utmattning, sämre sänkning, och slutligen leda till trasig tråd. De icke-produktkvalitetsfaktorer som orsakas av brutna repolyckor och främjande av arbete där finns en annan grad av relation. Rostfritt ståltråd Den brutna ledningen som orsakas av utmattning uppträder generellt på utsidan av tråden med strängarnas strängaste krökning. Böjning av trötthet trasig tråd ökar när belastningen ökar och böjningsvinkeln minskar.

4, rostfritt stål rep elasticitet tenderar att åtföljas av följande flera fenomen:

EN.

B. Vridning av trådtråden;

C. När delarna pressas mot varandra finns det ett gap mellan trådarna och strängarna;

D. Det lilla bruna pulvret uppträder i repets strängar;

E. Även om det inte är trasigt, men trådtråden inte är lätt att böja och diameternedminskningen är helt enkelt på grund av att slitbanan orsakas av det mycket snabbare. Denna situation kommer att leda till plötslig deformation i den dynamiska belastningen, det bör omedelbart skrotas.


Produktkategori
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal Products Co., Ltd