Nyheter
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Hem > Nyheter > Innehåll

Rostfritt ståltrådsutvecklingspotential av arten

Chuangyi Metal Products Co., Ltd | Updated: May 26, 2017

Rostfritt ståltråd Rope På marknaden hur man hittar utvecklingspotentialen hos sorter, hur man öppnar marknaden för det blå havet? För produkter i rostfritt stål kommer ersättning av vattensystem, marknadspotential för grön dekoration, etc., att ge ett tunnväggigt rostfritt stålrör, austenitisk-ferritisk duplex av rostfritt ståltråd och andra produkter för att ge större efterfrågeutrymme.

Precisionsrör av rostfritt stål säker och tillförlitlig, hälso- och miljöskydd, ekonomisk tillämpning, tunnväggig rörledning och den nya tillförlitliga rostfria ståltråden enkla och bekväma anslutningsmetodsutvecklingsframgång, så att det har fler fördelar med röret, kan inte vara ersatt, i byggandet av ansökan blir mer och mer, dess framtidsutsikter.

Rostfritt ståltråd Rope refererar i allmänhet till användningen av trådtråd av rostfritt stål av ståltråd, dess material används vanligtvis austenitiskt rostfritt stål, det vill säga 304, 316, 316L och så vidare.

Forskningen och utvecklingen av austenitisk-ferritisk duplex rostfritt ståltråd har gjort ett genombrott i vårt land, vilket visar utvecklingen av ökad efterfrågan. Förutom att koncentrera sig på transmissionsmekanismen för specialutrustning har rostfritt ståltråd applicerats och ökat snabbt i strukturen och dekorationsstrukturen i enskiktskikt eller dubbelskiktskabelväggsstruktur i Kinas byggnadsfält. På det här området, det mesta av användningen av rostfritt ståltråd av enkelsträng, alla slags skyddsräcke med 12mm under 7x7-strukturen av rostfritt ståltråd. Nyligen har de inhemska tillverkarna av rostfritt ståltråd tillverkat strukturen eller specifikationerna för Gb T9944 "rostfritt ståltråd" utanför standarden på 35w X7180 och 22, 24mm trådtrådsorder, som visar rostfritt ståltrådsstruktur, specifikationer mot diversifieringen av utvecklingen av utvecklingen.

Under de senaste åren har miljöskydd med rostfritt stålnätverk inom byggnads- och dekorationsapplikationer alltmer, inklusive vägar, parkering, torget och stora hotell runt partitionen, trappstången och så vidare. Dess tillämpningspraxis visar fullt ut de utmärkta materialegenskaperna hos rostfria ståltrådar för miljöskydd. Rostfritt ståltrådsnätverk har fördelarna med lätta, höga styrkor, god mjukhet, slagfasthet, brottsträckkraft, solid och hållbar struktur, vackert utseende och lång livslängd. För vägarna är en flexibel skyddskena, inte bara vacker, generös, funktionen är överlägsen den stilla Guardrail-tillverkningen av färgstålplattor, men kan också stå emot, rostfritt ståltrådspuff buffrar alla slags bilkollision, minskar olycksskadorna grad.

Rostfritt ståltrådsnätverk används också ofta i djurparker, marina parker och andra liknande miljöer av djurburar, fågelnät, djurfäktning och landskapsarkitektur samt konstruktion, sport, akrobatik, heminredning, byggnadsdekoration, säkerhetsskydd och andra områden . Rostfritt ståltråd Rope nätverk till rostfritt ståltråd förlängning produkter i form av utveckling, har rostfritt stål Wire Rope varit mer och mer industrier gynnade.

Det rostfria ståltråpet utnyttjar oavbrutet, sorten ökar oavbrutet, bland annat: Den elektrifierade järnvägskedjeskompensationen använder rostfritt ståltråden, masugnduken använder rostfritt ståltråd, aero-motorens munstycke, återkopplingskabel, rymdfordonens återvinningshytt hängande slinga med full laddare rostfritt ståltråd, märkesnamn bil landningsutrustning med rostfritt ståltråd, höghållfast korrosion Automotive slinga med flexibelt rostfritt ståltråd, rostfritt ståltrådsöverdrag med rostfritt ståltråd, bemannad rymdfartyg rymd dockningsmaskin dedikerade rostfritt ståltråd, rostfritt ståltråd Rope för marin livbåt, rostfritt ståltråd för höghastighetståg (rostfritt stålsling) etc.

Vid användning av rostfritt ståltrådar I en viss specialutrustning, då de mekaniska egenskaperna inte är huvudindex och korrosionsbeständigheten är relativt hög, såsom i havsmiljön, används ett trådtråd med 904L austenitisk rostfritt ståltråd. I 304, 316, 316L och andra vanliga austenitiska rostfria stål, är Kina angelägen om att utveckla användningen av andra austenitiska och austenitiska ferritformiga duplexa rostfria ståltrådar nya sorter för att möta behoven hos olika fält.


Produktkategori
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal Products Co., Ltd