Nyheter
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Hem > Nyheter > Innehåll

Rostfritt stål Rigging Säker och pålitlig

Chuangyi Metal Products Co., Ltd | Updated: Jul 06, 2017

Precisionsrör av rostfritt stål säkert och tillförlitligt, hälso- och miljöskydd, ekonomisk tillämpning, rörledningens tunna vägg och ett nytt tillförlitligt Rostfritt stålrengöring enkelt och bekvämt sätt att framgångsrikt utveckla anslutningsmetoden för att göra det mer oersättliga fördelar med andra rör i byggandet av ansökan kommer att bli mer desto mer potentiell är utsikterna bra.

Med byggandet av stadsbyggnader, offentliga byggnader och turistanläggningar i Kina har de nya kraven på varmvattenförsörjning och vattenförsörjning ställts fram. Rostfritt stål Rigging I synnerhet betalar folk mer och mer uppmärksamhet åt problem med vattenkvaliteten, kraven ökar också. Idag kommer det vanligt använda rörförzinkade röret på grund av dess frätande, under inverkan av nationell politik, att gradvis dra sig tillbaka från historiens scen. Vid konstruktion av vattenförsörjningssystem är Rostfritt stål Rigging en rad nya plaströr och kompositrör också bristfällig, långt ifrån helt anpassad till vattenförsörjningssystemets behov och dricksvattnets och vattenkvaliteten krav.

I detta sammanhang är röret av rostfritt stål överlägsen, speciellt väggtjockleken på endast 0,6 mm ~ 1,2 mm tunnväggigt rostfritt stålrör har bevisats i hemlandet och utomlands. Teknikpraxis är det bästa vattentillförselsystemet, energi sparar och miljövänlig En av röret är också ett mycket konkurrenskraftigt vattenrör. Rostfritt stålrör i kvaliteten på dricksvattensystem, varmvattensystem samt säkerhet, hälsa först i vattenförsörjningssystemet används, med ett säkert och tillförlitligt, hälso- och miljöskydd, Rostfritt stål Rigging ekonomiska och andra egenskaper. Därför kommer byggandet av vattenförsörjningsröret så småningom att återvända till metallrörets era. Dessutom, enligt upplevelsen av främmande tillämpningar, identifierade rostfritt stål i metallröret tunnväggigt rostfritt stålrör för bästa prestanda av ett av de bästa rören.

Rostfritt ståltråd refererar i allmänhet till användningen av tråd av rostfritt stål vridd från trådtråden, materialet används vanligtvis austenitiskt rostfritt stål, Rostfritt stål Rigging som är 304.316.316 L och så vidare.

Austenitisk - ferritisk duplex rostfritt ståltråd i Kinas forskning och utveckling har gjort ett genombrott, vilket visar den växande efterfrågan på situationen. Rostfritt ståltråd utöver den speciella tillämpningen av överföringsutrustning, men även inom Kinas konstruktion av en- eller dubbelkabelstruktur har ramkonstruktioner och dekorativa strukturer applicerats och växer snabbare. På detta område räcker det rostfria stålet mest av användningen av rostfritt ståltråd av enkel tråd, alla typer av barriärer med 12 mm under 7 × 7-strukturen av rostfritt ståltråd. Nyligen har de inhemska rostfria ståltrådstillverkarna fått strukturen eller specifikationerna från GB / T9944-2002 "rostfritt ståltråd" -standard utanför 35W × 7-7.50mm, 7 × 7 × 19-8.0mm, 1 × 61 - 38mm, 6x36SW + IWR-50.8mm och 6x K36SW + IWR-22, 24mm trådtrådsorder, Rostfritt stål Rigging som visar en rostfri ståltovstruktur, specifikationer mot riktningen för diversifiering.

Under de senaste åren har miljöskydd med trådnät av rostfritt stål inom området för byggnads- och dekorationsapplikationer alltmer, inklusive vägar, Rostfria Stål Rigging parkeringsplatser, fyrkantiga och stora hotell runt hotellpartitionen, trappstången och så vidare. Dess tillämpningspraxis visar fullständigt det miljöskyddade dekorativa rostfria ståltråget med utmärkta materialegenskaper. Rostfritt stål trådnät med lätt, hög hållfasthet, bra flexibilitet, slagfasthet, Rostfritt stål Rigging brytspänning, Rostfritt stål Rigging den övergripande strukturen av hållbart, stiligt utseende, långt liv och andra fördelar. Staket för motorvägen är ett flexibelt staket, inte bara vackert, generöst, Rostfritt stål Rigging bättre än färgen stålplatta tillverkning styva skenor, men också tål, kudda alla typer av bil kollision, minska graden av skada på olyckan.


Produktkategori
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal Products Co., Ltd