Nyheter
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Hem > Nyheter > Innehåll

Rostfritt stål design och hälsa

Chuangyi Metal Products Co., Ltd | Updated: Jun 12, 2017

Rostfritt stål rigg design och hälsa, kundens långsiktiga användning av riggprocessen kommer alltid att stöta på några problem, och även olyckor, Rostfritt stål Rigging så hur man korrekt väljer och använder rostfritt stål rigg och sling är mycket viktigt, vi ger kunderna några förslag:

1. Tillverkningen av rigg av rostfritt stål måste standardiseras.

2. För att stärka användningen av säkerhetshantering i rostfritt stål, göra speciell hantering, dedikerad användning, lagring av fasta punkter, regelbunden inspektion, Rostning av rostfritt stål och skötsel och underhåll av slingor.

3. Stärka säkerhetsutbildningen till personalen i rostfritt stål, stärka personalen till säkerhetspropaganda och utbildning, men också betona förstärkning av den tekniska säkerhetskvaliteten. Kräv användaren att behärska den grundläggande säkerhetstekniska kunskapen om rostfritt stålrigg, Rostfri Rigging som är bekant med de grundläggande prestanda eller användningskraven för rostfritt stål, för att förstå beräkningen av tyngdpunkten och slingans mängd i olika användarmiljöer , för att behärska säkerhetsinspektionsmetoden och skrotstandarden för slingan. Endast genom att behärska denna grundläggande säkerhetskunskap, Rostfritt stål Rigging och använda det rationellt i praktiken, kan vi säkerställa korrekt användning av rostfritt stål rigg för att säkerställa säkerheten vid lyftning och lyftning.


Hur ska vi effektivt undvika olyckan i hissprocessen?

1. Slingens grenar ska vara symmetriska och enhetligt fördelade i konstruktion, med samma vertikala vinkel. Flera kombinationer av slingar kan inte överskrida den maximala vinkeln i vertikal riktning.

2. Slingan måste vara ordentligt placerad och ansluten på ett säkert sätt, Rostfritt stål Rigging och slingan ska monteras på lasten så att lasten kan balanseras till slingans bredd.

3. Sling för att stärka skyddet, bort från skarpa kanter, friktion och slitage.

4. För att undvika en farlig olycka kan lasten inte lutas eller glidas från slingan, så att lastbalansen och stabiliteten bibehålls.

Rostfritt stål Rigging Om 304 av roten inte är magnetisk, och endast 400 av materialet är magnetiskt. Eftersom det är ferrit.


300-systemet tillhör austenitets kropp. Rostfritt stål Rigging Observera också att kedjan utan magnetplåt inte representerar 304, Rostfritt stål Rigging eftersom det nu finns 201, 202 av detta material.


201, 202 material enligt internationell standard nickelhalt bör vara 2 nickel och 4 nickel. Men den inhemska är inte densamma. 201 har flera nivåer av nickel, såsom 0,3 nickel 0,8 nickel och 1 nickel. 304 av innehållet är 8 nickel. Du kan köpa några drycker. Rostfritt stål Rigging För att köpa 8 nickel. Du kan också göra spektrometern.


Produktkategori
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal Products Co., Ltd