Nyheter
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Hem > Nyheter > Innehåll

Rostfritt ståltrådsband är mycket nödvändigt

Chuangyi Metal Products Co., Ltd | Updated: Jun 12, 2017

I många tillämpningar måste den övre delen av rostfritt ståltråd ansluta tillbehören, och kabeln och tillbehörssäker anslutningsväg för säker användning är mycket nödvändigt, rostfritt ståltråd måste vi ta en viss metod till toppen av Kabelanslutningen för rostfritt stål. Här är några vanliga sätt att göra detta:

(1) Stickningsmetod.

I det faktiska produktionslivet är den vanligaste fästmetoden strikningsmetoden, med hjälp av den hjärtformade ärmringen för vikning av rostfritt ståltråd, rostfritt ståltråd och slutet av trådtrådarna i repetallet, upprepade gånger $ antal gånger, och slutligen bundet eller med huvudet tätt mot linjen. Under drift är rostfritt ståltrådsband inte mindre än 20 gånger gånger diameteren av rostfritt ståltråd för säker användning.

(2) korthuvud fixat.

Huvudet är ett specialverktyg för fastsättning av rostfria ståltrådar. Vid slutet av fast rostfritt ståltråd, med stickprocessen för att fästa hylsringen, använd sedan huvudet för att dra åt det. Fast, enligt diameteren av rostfritt ståltråd, bör utrustas med motsvarande antal Chuck. Wire Rope Diameter I 7 18mm ska utrustas med 3 Chuck, 19 27mm ska vara utrustade med 4 korthuvud, 28 37mm ska vara utrustade med 5 Chuck, Rostfritt stål Wire Rope 38 bör vara utrustad med 6 headers. För att säkerställa att draghållfastheten hos korthuvudet inte ska vara mindre än 80% av brotthållfastheten i rostfritt ståltråd, ska rostfritt ståltrådsledning drivas enligt rostfritt ståltråden enligt metod.

(3) Alloy tryckhuvudmetod.

Först av allt, slutet av rostfritt ståltråd i enlighet med trycket på enheten att dela upp och varje sträng för att rädda huvudet. Spaltens längd kan inte överstiga längden på legeringshylsan och sedan böja av det översta av ståltråden ur det lämpliga hålet, rostfritt ståltrådslista alla separata repsträngar införda i linjen, den sista uppsättningen i Lussow uppsättning av komprimering kan vara.

(4) Avtagbar fog.

Huvudanvändningen av denna metod är kilhylsan, vajern kan användas för att ansluta kilen med konstruktionen efter. Denna metod kan dock endast garantera att dragkabelns dragkraft ligger runt 90%.

Vid framställning av rostfritt ståltråd är rostfritt ståltråd efter deformation ett mycket viktigt steg efter deformationen av strängen eller rostfritt ståltrådsband Efter formningen, efter deformationen av ytterligare deformation för att eliminera stress. På så sätt kan den uppnå bättre prestanda hos den lösa, men också öka den rostfria ståltrådsstrukturen hos det kompakta, rostfria ståltrådsnätet av rostfritt ståltrådsnät i längdriktningen och rostfritt ståltrådytans jämnhet och så vidare kvalitetsprestanda.

Den bakre deformationen av strängarna är huvudsakligen genom den upprepade böjningen och rätningen av strängarna efter det att tryckpressningen döms genom de vertikala och horisontella deformationsvalsarna.

Rostfritt ståltråd Efter deformationen utöver linjen dör efter rostfritt ståltråd för flerkanals vertikal horisontell tryckrullböjning, rostfritt ståltråd, men även rostfritt ståltrådsband genom ett par slipvalsar kan spela en komprimering, limningseffekt.


Produktkategori
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal Products Co., Ltd