Utställning
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Hem > Utställning > Innehåll

Rostfri wire rope industries problem

Chuangyi Metal Products Co., Ltd | Updated: Jun 27, 2016
Source:

1. i industrin för tråd av rostfritt stål i både industriella kedjelänk eller en enterprise-nivå av utrustning, klass, fortfarande på den lägre delen, låg nivå positioner. Särskilt på rostfria stållinor produkter, de flesta företag som en enkel grov, var ojämn kvalitet, svårt att bilda varumärke och lågt mervärde, i en dominerande ställning i konkurrensen på marknaden, mindre benägna att ha marknader säger.

2. rostfria stållinor företag är enkel imitation, vicious konkurrens, bristande samarbete av kritik. Utgör inte en rimlig arbetsfördelning och belysa branschens struktur, homogenitet är allvarligt.

3. rostfria stållinor hög industriföroreningar kontrollkrav och strömförbrukning. Enligt de befintliga bearbetningskapacitet och bearbetningskostnader, åldern att denna stad om mer än 400.000 ton av ursprungliga deponin slam över, behövs mer än två år, Ultra miljarder kostnad. Det kan sägas att tillväxt-för-miljö syn på utveckling har kommit till ett slut.

4. de flesta rostfria stållinor ledningsnivå kan inte tillgodose behoven hos företagsutveckling, omfattande hantering till en stor grad begränsas de rostfria stållinor företag för vidare tillväxt, särskilt i den nuvarande eran, effektiv förvaltning är förvärras management svårigheter.

Produktkategori
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal Products Co., Ltd