Om oss
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Hem > Om oss

Chuangyi Metal Products Co., Ltd är beläget i den största välkända rostfritt stål baseDainan stad, Xinghua, Taizhou City, Jiangsu provinsen, Kina. Det är ett privat företag som täcker ett område på 12 000 kvadratmeter och tillhör ett aktiekapital på 28 miljoner yuan. Det finns 142 anställda inklusive 6 tekniker. Ourproduct monteringslinje faciliteter som används i framställning av rostfritt stål och Titan produkter inkluderar: smältning, varm- och kallvalsning, smide, tråddragning, tråd wisting, stämpling, carting sågar, etc.
Våra viktigaste produkter inkluderar: Rostfri vajer, galvaniserad vajer, plastad vajer och riggings; rostfritt stål wire, fjädertråd, väte release wire och andra rostfritt stål wire serien; rostfritt stål vinkel bar, rostfritt stål runda bar, rostfritt stål fyrkantig bar, rostfritt stål platta bar och andra rostfria profiler; Titanium material och produkter.
Efter år av utveckling, har det kommit in i att vara strategisk skala med att integrera enandet av vetenskap och teknik, produktion och handel, enandet av rå matedal och produkter, enandet av konstnärlig förpackning, ytbehandling och produktion som en solid bas för utveckling av företaget.
Vårt företag är i nära samarbete med många företag både hemma och utomlands. Produkter försäljningen till många utländska länder och vår marknad är stabil. Med årliga produktionen av rostfria produkter upp till 2.000 tons och Titan produkter mer än 150 ton är vårt företag framåt på hemmamarknaden. Våra produkter är med utmärkt kvalitet och bra pris som används i petroleum, kemiska, textil, luftfart, fiske, arkitektur och precision instrument, etc. Hanteringen är enligt standarden IS09001:2000 och CE. Möte customersand #39; är behöver vår första målsättning och vi behandlar vår produktkvalitet lika viktig som vårt liv. Vi försöker vårt bästa att serva våra kunder med uppriktighet.

MED ALLTMER PERFEKT SYSTEM. VI ANPASSAR TILL ÄNDRINGEN AV MARKNADEN. MED (STÄNDIGT NYSKAPANDE NYA PRODUKTER. VI KOMMER UTÖVER SJÄLV GRÄNS. Med hjälp av STÄNDIGT FÖRBÄTTRA DEN KVALITET andamp; KARAKTÄREN AV VÅR PERSONAL. VI ÄR ATT SKAPA KVALITET LIFE.AS EN MOGEN OCH LEVELHEADED) FÖRETAG I DAG. VI ÄR FULLT övertygade OM ATT VI HAR SKYLDIGHET OCH MÖJLIGHET ATT CREAT Eandquot; CHUANCYIandquot; NYA ERAI

Produktkategori
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal Products Co., Ltd